Alexandru Arşinel, TERORIZAT de SOŢIE. „Eşti o PUTOARE!”

Alexandru Arsinel are mari probleme de sanatate dupa ce a trecut printr-o operatie de hernie si un transplant de rinichi. Pentru că nu asculta sfaturile medicilor, actorul a dat nastere unor discutii aprinse cu sotia sa.

31 mai 2014, 14:21
Alexandru Arşinel, TERORIZAT de SOŢIE. „Eşti o PUTOARE!”

Alexandru Arsinel recunoaste ca nu prea a ascultat sfatul medicilor, care i-au recomandat sa faca miscare, mai exact sa mearga mult pe jos, si sa faca gimnastica de recuperare medicala.

„In august, cand intru in vacanta, vreau sa ma duc un pic prin Delta, pe la Dolhasca. Vreau sa ajung si pe la Sinaia. Poate si pe la mare cateva zile pentru coloana, sa inot un pic. Anul asta nu am plecat in vacanta cu Stela, pentru ca ma misc destul de greu, pe picioare. Cu masina e bine. Nu am voie sa fac un efort prea mare, dar sunt obligat sa merg putin mai mult. Sunt putin putoare din punctul asta de vedere, asa imi spune nevasta-mea si asa este. Trebuie sa fortez un pic, sa merg mai mult”, a declarat Alexandru Arsinel pentru Cancan.

Actorul trebuie sa tina un regim alimentar destul de strict, insa, recunoaste ca mai calca stramb din cand in cand si la acest capitol: „Am un regim alimentar destul de sever, insa mai scap, iar medicul ma cearta. Atunci cand merg prin tara cu spectacole, iar oamenii ne primesc atat de bine, cu bucate de-ale locului, nu pot refuza. Si, daca mi se pune pe masa, eu mananc, sunt pofticios si nu ma pot abtine. Gustaresc asa putin”.