Alimente pentru slăbit

Pierderea în greutate nu este o sarcină ușoară. Chiar și atunci când faci sport sau urmezi o dietă, se întâmplă să nu ajungi la rezultatele mult dorite. Pe lângă toate acestea, ar trebui să incluzi în alimentație următoarele produse, care accelerează metabolismul și oferă efecte într-un timp scurt.

19 feb. 2018, 09:40
Alimente pentru slăbit

Iată care sunt alimentele pe care trebuie să le incluzi în dietă neapărat când vrei să slăbești:

Grepfrut

Grepfrutul nu trebuie să-ți lipsească din dietă. Este sursă bogată de vitamina C, fibre și apă, substanțe nutritive care stimulează metabolismul și procesul de digestie. În plus, vitamina C acționează direct asupra metabolismului și crește numărul de calorii arse. De asemenea, grepfrutul este recomandat pentru că este foarte sațios. Poți să bei un pahar de suc de grepfrut (proaspăt stors) dimineața, la micul dejun.

Măr

Cosnumul zilnic de mere nu numai că te menține sănătoasă, dar, de asemenea, are efecte pozitive asupra greutății corporale. Mărul este sursă importantă de fibre și antioxidanți, care stimulează metabolismul și digestia. În plus, inhibă pofta de mâncare.

Ceai verde

Bogat în antioxidanți care stimulează metabolismul, ceaiul verde este nelipsit din dieta multor vedete. Acest ceai a devenit foarte cunoscut pentru faptul că stimulează pierderea în greutate, plus că are nenumărate beneficii asupra sănătății. Bea zilnic câte o ceașcă de ceai verde, dimineața sau seara. Recomandat este să întrebi un medic înainte de a include ceaiul verde în dietă.

Spanac

Spanacul este un aliment economic, care este foarte util în reducerea greutății. Pe lângă faptul că are un conținut foarte mic de calorii și carbohidrați, fibrele prezente în această legumă verde sunt foarte bune pentru digestie. În plus, spanacul este foarte sățios. El este recomandat spre consum măcar o dată pe săptămână.

Vitamina D, esenţială pentru slăbit