Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. „Câteodată mai poftesc şi la cartofi prăjiţi” FOTO

Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. Vedeta se numără printre celebrităţile cu cel mai ocupat program, susținând mereu concerte și participând la evenimente mondene. Deși cariera în plină ascensiune o solicită, nu neglijează niciodată sportul, sala fiind a două ei casă!

03 iul. 2018, 12:00

Alina a ajuns la rezultate uimitoare, reușind să slăbească 10 kilograme, scrie viva.ro. Cântăreaţa are o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt pozele pe care le postează în mediul online.

Citeşte şi Alina de la Exatlon, cu SÂNII la VEDERE. De ce şi-a schimbat silicoanele FOTO

Alina Eremia: „Am făcut handbal când eram mică și eram în echipa școlii, nu mai știu ce post aveam, dar în niciun caz în poartă”, a declarat artista pentru Pro Tv.

Mai mult, această a dezvăluit detalii legate de alimentație, fiind necesar un regim dur, dar merge și de 3 ori pe săptămâna la sala.

„Nu am abandonat treaba asta cu alimentația după ce am slăbit, pentru că mulți asta fac, zic „la revedere, mănânc ce vreau”. Ciocolată am reușit să o înlocuiesc cu ciocolată îndulcită cu ștevie. Câteodată mai poftesc la cartofi prăjiți”

Cu toate că a luptat să se perfecționeze, Alina își cucerise deja fanii cu frumusețea și vocea, fiind o cântăreața apreciată.