Alina Gorghiu şi Valeriu Zgonea, mesaje de CRĂCIUN pentru români

Politicienii încearcă să iasă în evidenţă şi de Crăciun. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au transmis românilor mesaje de sărbători, chiar de lângă bradul de Crăciun.

25 dec. 2015, 11:32

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmite românilor urările sale de sărbători, chiar de lângă bradul de Crăciun. Aceasta le doreşte românilor să aibă un Crăciun liniștit și să se bucure de familie.

De Craciun se face un singur fel de politica si anume politica familiei, politica dragostei si politica gandurilor frumaose si bune. Va indemn pe toti sa va bucurati de toata lumea din jurul vostru, sa va bucurati de animalele din curte, de copii si de toate gandurile bune care ar trebui sa va copleseasca, astfel incat sa avem o perspectiva buna in 2016. Tot ce-mi doresc pentru mine este evident ceea ce-mi doresc si pentru voi„, a fost mesajul Alinei Gorghiu, postat pe Facebook.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, le-a transmis românilor un „Crăciun fericit tuturor!„. Alături de mesaj, aceasta a postat pe Facebook şi o fotografie, în care apare alături de soţie şi de căţelul familiei.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş, mesaj pe Facebook de Crăciun