Alina Plugaru, accident de maşină

Alina Plugaru a fost implicată zilele trecute într-un incident în trafic, din care s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu o pagubă materială importantă. “Broscuţa” fostei actriţe a fost serios avariată.

05 mai 2015, 13:29
Alina Plugaru, accident de maşină

Alina Plugaru a păţit-o în trafic. Deşi mergea regulamentar pe banda ei, ba chiar nu avea viteză, blonda a fost lovită în plin de o şoferinţă neatentă.  Din fericire, fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a scăpat nevătămată, doar cu o sperietură groaznică. Nu acelaşi lucru poate să spună, însă, despre maşina ei. Cu stopurile sparte şi mânerul de la una dintre portiere distrus, Alina s-a văzut nevoită să-şi ducă “broscuţa” în service pentru reparaţii. 

ALINA PLUGARU a făcut sex în pădure. Cum s-a dat de gol

M-am speriat pentru că nu mă aşteptam la impact. Eu mergeam pe banda mea, în timp ce o doamnă care staţiona nu s-a asigurat şi a intrat în mine. De-a lungul timpului am avut trei astfel de incidente în trafic, toate numai cu femei. Sunt atracţia lor, ce să mai! Slavă Domnului, că nu am fost niciodată rănită. M-am ales cu mici zgârieturi. Am deja ceva experienţă la volan. Am făcut şcoala de şoferi de la 18 ani şi am permis de cinci ani”, a declarat Alina Plufaru pentru Click.