Alina Puşcaş este însărcinată din nou: „Sperăm să fie fetiţă”

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, este însărcinată în luna a treia, cu cel de-al doilea copil.

29 apr. 2016, 11:29

“Și eu, și Mihai sperăm să fie fetiță”, spune vedeta care va naște, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie. „Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult”, adaugă ea. 

Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este fericită că cea de-a doua sarcină a venit atât de repede și că Alex ca avea un frătior sau surioară apropiați ca vârstă. Singura ei teamă însă este să nu se îngrașe prea tare. „Deși sarcina este foarte diferită de prima ca manifestare și am tot felul de stări de rău, somnolență, amețeală, foame, mă bucur că a venit atât de repede, pentru că știu tot ce am de făcut și ce urmează. Am o singură teamă: că mă voi îngrășa mai mult decât la prima sarcină, pentru că nu am apucat să mă refac 100% și pentru că, de data asta, simt că îmi este foame non-stop”, mai spune ea in TV Mania.

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, sunt deja părinții unui băiețel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, pe 29 august.