Alina Radi, dezvăluiri despre noul iubit. „Vorbim de 40 de ori pe zi la telefon”

Alina Radi este mai îndrăgostită ca niciodată. Cânăreaţa este foarte fericită alături de noul ei iubit, chiar dacă pe aceştia îi despart foarte mulţi kilometri.

23 oct. 2016, 10:39
Alina Radi, dezvăluiri despre noul iubit. „Vorbim de 40 de ori pe zi la telefon”

În prezent, cântăreaţa Alina Radi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care locuieşte în Australia, scrie spynews.ro. Deşi îi despart foarte mulţi kilometri, cei doi se înţeleg de minune, iar iubitul vedetei urmează să se multe în România în perioada imediat următoare.

Citeşte şi Alina Vidican nu poate divorţa de Cristi Borcea. Motivul este INCREDIBIL

Invitată în platoul emisunii „Star Matinal”, Alina Radi a vorbit despre actuala sa relaţie: „De săptămâna viitoare vine în România. Relaţia decurge foarte bine, mai sunt două zile şi vine acasă. E foarte serioasă relaţia. Vorbim de 40 de ori pe zi la telefon. Dacă are încredere în mine nu are de ce să fie gelos, are acces la tot ce ţine de telefon, facebook şi aşa mai departe. Am fost şi în concediu împreună”, a povestit Alina Radi.

Citeşte şi Alina Plugaru este în culmea fericirii. VESTE MARE pentru fosta actriţă PORNO

Alina Radi este cântăreaţă şi se bucură de un real succes. Cântăreaţa de muzică populară a avut, în ultimii ani, o relaţie cu un bărbat însurat, dar iubirea s-a stins, se pare, din cauza familiei acestuia, dar şi a soţiei înşelate.