Alina Vidican a dat lovitura. Cum s-a umplut de bani fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican pare să fie decisă să se stabilească, definitiv, la Miami, ea începând, încet-încet, să își "lichideze" toate afacerile pe care le are în România. Iar de curând, fosta soție a lui Cristi Borcea a mai făcut un pas în acest sens.

19 mai 2017, 08:31
Alina Vidican a dat lovitura. Cum s-a umplut de bani fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican a făcut o afacere cât se poate de serioasă, la Timișoara, scrie spynews.ro. Astfel, chiar dacă ea este plecată peste Ocean, a reușit să dea lovitura în domenioul imobiliar, vânzând, spun sursele noastre, două apartamente în orașul de pe Bega contra unei sume care, cu siguranță, îi acoperă din plin nevoile financiare.

Citeşte şi Surpriză la botezul copilului Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. De ce nu a intrat Becali în biserică

Fosta soție a lui Cristi Borcea pare să vrea să își rezolve problemele de lichidități pentru a-și dezvolta afacerea pe care și-o dorește în însoritul oraș american, ea urmând să deschidă restaurante cu specific romțnesc acolo, iar acest lucru înseamnă, evident, că trebuie să investească sume de ordinul zecilor, chiar sutelor, de mii de dolari.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.