Alina Vidican are un plan diabolic de a-l recuceri pe Cristi Borcea. Ce a făcut soţia fostului dinamovist

Alina Vidican pare decisă să facă din ce în ce mai multe schimbări în viața ei, cu atât mai mult cu cât, stabilită la Miami de câteva luni, soția lui Cristi Borcea simte nevoia să își îmbunătățească viața. Iar din această cauză, ea aluat o decizie radicală, făcând, de curând, o schimbare incredibilă.

17 iun. 2016, 13:24
Alina Vidican are un plan diabolic de a-l recuceri pe Cristi Borcea. Ce a făcut soţia fostului dinamovist

Potrivit unor surse bine informate, Alina Vidican a trecut, de curând, pragul unui medic estetician de renume din Miami, scrie spynews.ro. Iar acolo, fără să stea prea mult pe gânduri, ea a cerut ca acesta să o tuneze, să îi schimbe înfățișarea.

Citeşte şi Valentina Pelinel, prima noapte cu copilul acasă. Vezi ce a putut face iubita lui Borcea

Lucru pe care, zilele trecute, l-a și făcut, soția lui Cristi Borcea fiind, acum, posesoarea unor silicoane nou-nouțe, care să o facă să arate mai bine ca niciodată. Mai mult, spun sursele noastre, protezele puse, unele de formă anatomică, măsoară puțin peste 275 de ml fiecare și i se potrivesc de minune, motiv pentru care, în aceste momente, soția lui Cristi Borcea pare să fie, psihic, mai puternică ca niciodată.

Citeşte şi Ce a făcut Alina Vidican de la Miami, când a aflat că s-a născut copilul Valentinei Pelinel

De la începutul anului, atunci când a făcut anunțul că este însărcinată, despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât fostul acționar dinamovist a decis să divorțeze de cea de-a doua lui soție, timișoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum câteva sătămâni, din România, stabilindu-se pentru o bună perioadă de vreme la Miami, ea urmând să revină în țară pentru a semna actele divorțului de fostul acționar dinamovist.