ALL STAR GAME 2018. Echipa lui LeBron a câştigat dramatic în faţa team-ului lui Stephen Curry VIDEO

ALL STAR GAME 2018. Trupa lui LeBron James (Cleveland Cavaliers, Est) s-a impus în fața echipei lui Stephen Curry (Golden State Warriors, Vest) , scor final 148-145, în cea de-a 67-a ediţie a All Star Game, meciul stelelor baschetului de peste Ocean.

19 feb. 2018, 06:53
ALL STAR GAME 2018. Echipa lui LeBron a câştigat dramatic în faţa team-ului lui Stephen Curry VIDEO

ALL STAR GAME 2018. Cu un nou sistem de selecționare al jucătorilor, All Star Game 2018 a oferit unul dintre cele mai frumoase spectacole ale ultimilor ani, cu mult dramatism şi spectaculoase răsturnări de scor. În primul sfert, echipa lui Stephen a câştigat relativ clar, 42-31, dar trupa lui LeBron a revenit în joc, reușind să se impună în sfertul doi cu 45-36. Astfel s-a intrat la pauză cu scorul de 88-86 pentru echipa lui Stephen.

După un sfert trei câștigat la limită de formația lui Stephen, meciul s-a decis în ultimul sfert. Aici, LeBron și colegii săi au revenit spectaculos, după ce au fost conduși și la 7 puncte diferență, reușind să câștige sfertul (39-33) și meciul, după ce, la ultima fază a jocului, s-au apărat exemplar.

MVP-ul meciului a fost chiar căpitanul echipei Estului, LeBron James. ”Am avut un sentiment de joc real. Vreau să le mulțumesc spectatorilor și fanilor din întreaga lume și trebuie să recunosc că acest All Star Game a fost unul dintre cele mai bune din istorie”, a mărturisit, după joc, LeBron James.