Ambulanţă jefuită în timp ce se afla în misiune. Incredibil ce a declarat hoţul în faţa poliţiştilor

Un grup de gălăţeni a imobilizat un tânăr care a profitat de absenţa echipajului de la o ambulanţă pentru a-i fura telefonul mobil unuia dintre membrii echipei de intervenţie. Hoţul a fost predat poliţiştilor.

03 iul. 2018, 09:55
Ambulanţă jefuită în timp ce se afla în misiune. Incredibil ce a declarat hoţul în faţa poliţiştilor

Tupeu maxim la un tânăr de 26 de ani din Galaţi, scrie adevarul.ro. Acesta a observat că echipajul unei ambulanţe a plecat, cel mai probabil la un caz unde urma să acorde asistenţă medicală, lăsând maşina deschisă, şi a furat un telefon mobil.

Citeşte şi Fiul lui Radu Mazăre, luat cu ambulanţa de la o terasă. Ce s-a întâmplat

Mai mulţi gălăţeni au observat gestul tânărului şi l-au urmărit, reuşind să îl imobilizeze până la sosirea unui echipaj de la secţia 1 de Poliţie Locală din Galaţi. „Cel în cauză era acuzat că a sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanţe, autospecială care staţiona în Piaţa Centrală a oraşului.

La controlul corporal sumar efectuat asupra sus-numitului, poliţiştii locali au găsit asupra numitului C.V.L. telefonul pe care partea vătămată l-a recunoscut ca fiind al ei”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.