Ambulanţa neagră, despre care s-a spus că fură copiii pentru organe, scoasă de pe traseu de frica oamenilor

Ambulanţa neagră despre care se spune că ar fi destinată traficului de copii a creat o adevărată isterie în mediul virtual după ce o tânără a transmis un mesaj halucinant prin care spunea că această maşină umblă prin cartierele bucureştene. În realitate, maşina aparţine Centrului Medical de Dianosticare şi Tratament Ambulatoriu şi este destinată serviciului medical al celor aflaţi în nevoie. În acest moment, Salvarea cu indicativul 005 a fost scosă de pe traseu de frica oamenilor.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 06:54
Ambulanţa neagră, despre care s-a spus că fură copiii pentru organe, scoasă de pe traseu de frica oamenilor

Ambulanţa neagră despre care se spune că ar fi destinată traficului de copii a creat o adevărată isterie în mediul virtual. După ce o tânără a postat un mesaj în care spunea că a fost văzută într-un cartier din Bucureşti, şoferul ambulanţei a dezvăluit cui îi aparţine de fapt aceasta. Ambulanța negară sau Ambulanța morții, cum a fost denumită ea, există și aparține Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă București.

„În primul rând că ambulanța este albastră, nu neagră. Este inscripționată și se află în parcul nostru auto. Se află în legătură cu SMURD și Serviciul de Ambulanță și poate interveni în caz de calamități. Avem 20 de ambulanțe în flotă, dintre care două sunt închise la culoare. Sunt acelea care s-au aflat și în escorta demnitarilor, iar cea cu indicativul 005 a fost în coloana președinților de stat. Acum, îi deservesc pe cei 85.000 de pacienți pe care-i avem. În seara când a fost pozată în Drumul Taberei, ambulanța se afla la un caz, o persoană arsă pe picioare. Medicul era sus, iar șoferul aștepta în mașină. Era ora 20.30″, a declarat, pentru Click!, Șerban Rădulescu directorul centrului, care a mărturisit că isteria față de așa-zisa ambulață neagră a mai existat și în aprilie.

Șoferul a fost agresat de oameni

În acest moment, Salvarea cu indicativul 005 a fost scosă de pe traseu de frica oamenilor.

„Șoferul a fost agresat, înjurat de trecători, acuzat că fură copii. A fost alertată Poliția. Acest Facebook a devenit un pericol, pentru că se spun acolo tot felul de lucruri mincinoase, iar oamenii nu verifică. Ar fi trebuit să fi venit la noi să întrebe, pentru că ambulanța este inscripționată cu denumirea centrului nostru și s-ar fi liniștit”, a adăugat Rădulescu.