Ana Maria Ferentz, ADEVĂRUL despre relaţia cu Ion Ţiriac: Este bărbatul IDEAL

Ana Maria Ferentz a vorbit despre presupusa relaţie pe care ar fi avut-o cu omul de afaceri Ion Ţiriac. Artista a recunoscut la Kanal D că a ieşit de câteva ori în oraş cu omul de afaceri.

23 apr. 2014, 11:13
Ana Maria Ferentz, ADEVĂRUL despre relaţia cu Ion Ţiriac: Este bărbatul IDEAL

Ana Maria Ferentz a povestit la Kanal D despre relaţia ei cu omulde afaceri Ion Ţiriac, pe care l-a cunoscut în 2009, când a susţinut un concert la Balc. Ea a spus că a ieşit de câteva ori în oraş cu acesta, însă a lăsat să se înţeleagă că dacă nu ar fi plecat din ţară ar fi putut fi ceva între ei.

Citeşte şi Ion Ţiriac nu are cui să doneze 100 de milioane de dolari

Dintre toţi bărbaţii pe care îi cunosc, Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că poate fi bărbatul ideal pentru multe femei. Este educat, manierat, are gusturi bune şi se comportă frumos şi cu doamnele. Între mine şi dânsul s-a legat o prietenie destul de strânsă.

Eu m-am simţit foarte bine în compania dânsului. Am luat masa împreună, ne-au fotografiat paparazzii şi atâta tot. Mai mult de atât nu s-a întâmplat. Eu nu mi-am dat seama dacă m-a curtat sau nu. Întrebaţi-l pe dânsul. Poate se putea întâmplă ceva, dar eu am plecat în America. Probabil că dacă aş mai fi stat ceva timp, nu ştiu„, a spus Ana Maria Ferencz, la Kanal D.

Citeşte şi INCREDIBIL. Cum a ratat ION ŢIRIAC o afacere de 500 DE MILIOANE DE DOLARI