Analizele ADN au confirmat: Şoferul autocisternei care i-a ucis pe Flavius Chiş şi familia lui s-a spânzurat

Bărbatul găsit mort, în data de 26 iulie, într-o zonă greu accesibilă dintre localităţile slovene Logatec și Laze, este şoferul autocisternei care a strivit maşina în care se aflau procurorul arădean Flavius Chiş şi familia acestuia, informează aradon.ro.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 12:05
Analizele ADN au confirmat: Şoferul autocisternei care i-a ucis pe Flavius Chiş şi familia lui s-a spânzurat

Trupul şoferului Stanka Brajerja, în vârstă de 50 de ani, a fost descoperit într-o zonă împădurită, la două săptămâni de la accident, după îndelungi căutări. după două săptămâni de căutări în care au fost mobilizaţi zeci de ofiţeri de poliţie pompieri şi speologi. Cadavrul bărbatului intrase deja în putrefacţie. Identitatea lui a fost confirmată de analizele ADN.

Stanka Brajerja părăsise locul accidentului imediat după ce acesta a avut loc. S-a simţit vinovat de tragedia pe care a provocat-o şi a decis să plătească punându-şi capăt zilelor. Se pare că s-ar fi spânzurat folosindu-se de cureaua de la pantaloni.

Procurorul Flavius Chiş, soţia acestuia, fiul lor de cinci ani şi soacra procurorului au murit în data de 13 iulie 2015 după ce maşina în care se aflau a fost strivită de stânci pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec (Slovenia). Duster-ul în care se aflau cei patru arădeni tocmai ieşise dintr-o parcare, se afla pe banda auxiliară şi se pregătea să intre în trafic. Din spate venea autocisterna care a agăţat autovehiculul din faţa Duster-ului, a intrat în balans, apoi a căzut peste maşina familiei Chiş, pe care a târât-o până a izbit-o de stânci. Procurorul şi familia sa au murit pe loc.