Anamaria Prodan anunţă MĂSURI RADICALE dacă va câştiga alegerile pentru şefia FRF

Anamaria Prodan a anunțat în urmă cu o lună că va candida la președinția FRF, iar acum a dezvăluit care vor fi primele trei lucruri pe care le va schimba dacă va câștiga alegerile din 2018.

13 oct. 2016, 13:18
Anamaria Prodan anunţă MĂSURI RADICALE dacă va câştiga alegerile pentru şefia FRF

Anamaria Prodan a declarat că nu este mulţumită de activitatea lui Răzvan Burleanu.

„O să candidez la șefia FRF. Îmbătrânesc și trebuie să schimb ceva. Eu cred în schimbarea fotbalului românesc. Aveam încredere în Răzvan Burleanu, dar așteptările mele întârzie să apară”, a spus soția lui Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.

Anamaria Prodan a anunțat și care vor fi primele trei lucruri pe care le va schimba odată cu venirea la FRF.

– „Dacă eu voi câștiga, ar fi ciudat ca eu să fiu nevasta antrenorului echipei naționale. Totuși, eu cred că nu are nimic de-a face dacă el demonstrează la echipele de club până în 2018. Cred că noi doi am colaborat foarte bine. Eu i-am adus jucători foarte buni, iar el i-a pregătit bine. Laurențiu ar fi prima variantă pentru națională dacă va avea rezultate până atunci”;

– „N-aș aduce niciodată un arbitru străin. Cum să fac așa ceva? Aș scoate din arbitraj arbitrul care greșește 5 meciuri la rând sau i-aș pune să plătească. La șefia Comisiei Centrale l-aș aduce pe Ion Crăciunescu. În el găsim și diplomație și experiență”:

– „O altă întrebare pentru Răzvan Burleanu: de ce nu a chemat primul ministrul sau pe ministrul Sportului și nu s-a pus la masă cu ei ca să armonizeze legislația muncii în sport? Să alinieze lucrurile. Eu asta aș face”.