Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali după ce Laurenţiu Reghecampf a fost ameninţat cu demisia

Impresarul Anamaria Prodan Reghecampf a postat, luni, un mesaj pe contul ei de Facebook, în care îl acuză pe finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, că girează prin tăcere neadevăruri despre soţul ei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Dacă se doreşte îndepărtarea lui Reghecampf de la conducerea tehnică a echipei, spune ea, acest lucru se poate face cu prietenie şi respect reciproc.  

27 feb. 2017, 13:59
Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali după ce Laurenţiu Reghecampf a fost ameninţat cu demisia

„Am fost si am sa raman mereu o fire deschisa cu principii fixe si clare. Nu ma voi ascunde niciodata in astfel de situatii si am sa incerc sa explic si de ce. Eu personal tin foarte mult la Gigi Becali si acest sentiment de prietenie pe care i-l port nu se va schimba niciodata, insa simt ca trebuie sa clarific anumite lucruri, in contextul in care lui Laurentiu Reghecampf i se aduc atatea acuzatii publice false. Sunt ferm convinsa ca Gigi Becali, un om care a descoperit cu mult inaintea mea forta de neinvins a credintei, ma va intelege perfect. Si asta pentru ca dumnealui stie foarte bine ca Dumnezeu iubeste oamenii care se iubesc cu adevarat si neconditionat si ca El raspandeste prin iubirea oamenilor, binecuvantarea Sa in lume.

Ma vad nevoita sa-l apar pe REGHECAMPF public pentru simplul fapt ca ma deranjeaza situatia neplacuta in care se spun / scriu atat de multe neadevaruri despre el, iar Gigi Becali le gireaza prin tacere. Poate ca nu sunt genul de om care sa-si manifeste credinta in vazul tuturor, dar sunt un om cu frica lui Dumnezeu si mi se pare derutant, confuz si urat ca in Sfantul Post al Pastelui sa arunci asemenea cuvinte care pot distruge pana la urma cariera unui om, mai ales a unui om care tine sincer la tine si care ti-a fost si iti va fi aproape intotdeauna. Postul Pastelui ar trebui sa ne faca pe toti mai buni si mai drepti, in niciun caz sa ne faca predispusi sa facem o nedreptate. Pentru ca la urma urmei cand vorbim de Post, vorbim despre o stare de seninatate a sufletului, care ar trebui sa fie coplesit de iubire, de pace si de cumpatare, spre desavarsirea noastra in bunatate, rabdare si compasiune fata de semenii nostri. Iar asta cu siguranta”ne obliga sa nu clevetim, muscand cu gura, osandind cu vorba si ucigand cu gandul”. Eu cred cu tarie ca Steaua a fost in era Laurentiu Reghecampf o mare familie care a tras mereu in aceeasi directie, de la patron pana la ultimul angajat, si ca asa ar trebui sa ramana si in prezent. Asa ca ma repet: nu sunt suparata pe Gigi Becali! Dar simt ca dansul ar fi trebuit sa spuna aseara lucrurilor pe nume, daca intr-adevar stia mai multe, fara a face jocul unor oameni, care abia asteapta un impuls pentru a-l ataca pe Reghecampf! Domnul Becali, la fel ca toata lumea, stie foarte bine ca Laurentiu Reghecampf este un profesionist desavarsit! Asa si-a construit o frumoasa cariera de fotbalist si una la fel de frumoasa de antrenor. Laur n-a baut in viata lui inainte de meciuri, nici ca jucator, nici ca antrenor, pt ca Laur nu face asta nici macar in viata de zi cu zi. Domnul Becali stie de asemenea foarte bine ca Laurentiu iubeste atat de mult aceasta echipa si isi respecta atat de mult patronul, incat n-ar face niciodata un asemenea rau! Iar domnul Becali sunt convinsa ca stie si mai bine ca Laurentiu face mult mai mult decat suma adversarilor sai. Sigur, faptul ca exista alti antrenori care i se autopropun noaptea in discutii „spontane” il poate deturna de la directia in care merge adevarul, dar daca la nivel oficial se doreste indepartarea antrenorului cu cele mai bune rezultate din istoria recenta a Stelei, cu siguranta acest lucru il putem rezolva cu prietenia si respectul reciproc cuvenit.

Apropos insa de antrenori, viziune si realitate si despre ceea ce s-a mai discutat aseara in direct: Fernando Boldrin a avut in sezonul trecut in tricoul Astrei, nu mai putin de 11 meciuri consecutive de campionat fara gol sau pasa de gol decisiva. Ma gandesc ca majoritatea specialistilor de la noi ar putea sublinia mai usor asta in direct, decat o pot face eu, o femeie, de la distanta. Aceeasi situatie si la Amorim, care a strans 8 meciuri consecutive fara gol sau assist la mijlocul sezonului trecut, dupa un start de sezon in care in primele sase etape ale campionatului avea de asemenea cifra zero in dreptul acestor realizari. Sunt fluctuatii de forma destul de normale la orice fotbalist insa ceea ce nimeni nu incearca si nu vrea sa explice este ca vorbim acum vorbim de Steaua, nu de Astra. Vorbim de o echipa mare, cu un fotbal ofensiv, nu de o echipa distructiva! Este o realitate care confirma domnilor jurnalisti sportivi si draga Decebal Radulescu, ca fotbalul nu se joaca batand din palme, iar evolutia jucatorilor din Romania nu este mereu constanta. Pe tine Decebal, sa ma scuzi, dar nu te mai includ in aceeasi breasla, pt ca tu se pare ca ti-ai gasit nisa: tu esti omul cu intrigile si cu can-can-ul si trebuie sa recunosc, te descurci foarte bine, esti perfect pt asta! Acesta este singurul rol pe care poți sa L ai intr o emisiune unde se discuta despre fotbal …Nu e de mirare insa ca un profesionist adevarat si un fin cunoscator al fenomenului ca Nicolae Dica ti-a explicat exact, cu lux de amanunte, menirea reala a preparatorului fizic intr-o echipa de fotbal”, a scris soţia lui Laurenţiu Reghecampf pe Facebook.