Anamaria Prodan, ADEVĂRUL despre scoaterea SILICOANELOR. De ce a făcut ASTA

Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele, pe motiv că îi era teamă să nu se îmbolnăvească de cancer la sân, aşa cum s-a întâmplat cu o altă persoană apropiată din familia ei.

27 oct. 2015, 07:00
Anamaria Prodan, ADEVĂRUL despre scoaterea SILICOANELOR. De ce a făcut ASTA

Anamaria Prodan a socat pe toata lumea atunci cand a decis sa renunte la implanturi, insa ea a simtit ca, daca nu ar fi facut acest pas, starea sa de sanatate s-ar fi inrautatit.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, primele poze după operaţia de scoatere a silicoanelor. Ce mesaj le transmite fanilor

„Voiam sa ma operez cat mai repede, dupa ce am facut o ecografie mamara, in urma careia s-a observat ca punga cu silicon de la sanul drept era deplasata periculos de mult si imi putea crea neplaceri.

De altfel, aveam si dureri in ultima vreme, care deveneau din ce in ce mai accentuate, dar si niste intepaturi la nivelul bustului, ce imi dadeau o stare de disconfort. Poate pare ciudat, dar mereu mi-a fost frica sa nu ma imbolnavesc de cancer la san.

O matusa de-a mea din partea tatalui a avut aceasta maladie nenorocita si a murit fara sa se poata face nimic. Era tanara, abia trecuse de 45 de ani. A fost ingrozitor!”, a dezvaluit Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.