Anastasia Cecati şi Alexei Mitachi, cum s-a ajuns la crimă de la o cafea. Detalii incredibile despre crima din Moldova

Detalii noi în cazul bărbatului din Republica Moldova care a ucis-o pe actrița Anastasia Cecati. Alexei Mitachi era unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din Chișinău, cabinetul său fiind frecventat des de vedete sau oameni de afaceri cunoscuți. Sotia lui, în schimb, era un cunoscut model, actriță și cântăreață.  

21 feb. 2018, 10:33
Anastasia Cecati şi Alexei Mitachi, cum s-a ajuns la crimă de la o cafea. Detalii incredibile despre crima din Moldova

Anastasia Cecati și-a început cariera în lumea modei


Potrivit publika.md, Anastasia și-a început cariera în lumea modei, la vârsta de 16 ani. Succesul pe care l-a avut a determinat-o pe tânără să plece la București, unde a apărut înclusiv în serialul „Las Fierbinți”. Tot aici a ieșit pe locul doi în cadrul consursului de frumusețe Euro Sexy. 

DETALII EMOŢIONANTE. Cu cine va rămâne micuţa Anastasiei Cecati, care nu are încă un certificat de naştere. Declaraţiile BUNICII

Tânăra a apărut pe copertele unor reviste faimoase în toată lumea precum GQ, Playboy sau Maxim. Anastasia a bifat și o apariție în videoclipul „Crash and Burn” al lui DJ Basshunter.

De la București, Anastasia a plecat în Dubai, unde a lucrat în cadrul unor proiecte televizate și s-a lansat în muzică. 

Recent, tânăra s-a lansat și în lumea designului vestimentar, cu o colecție de rochii de seară. Aceasta era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Alexei Mitachi, unul dintre cei mai buni stomatologi din Chișinău


Publicația deschide.md îl descrie pe soțul Anastasiei drept unul dintre cei mai buni stomatologi din capitala Republicii Moldova. Clinica lui era dotată cu aparatură de cea mai bună calitate și avea clienți celebri. 

Imagini cu apartamentul groazei. Aici a fost ucisă actriţa din Las Fierbinţi VIDEO

Cei doi, care aveau împreună o fetiță de 3 săptămâni, nu erau în relații bune. Asta pentru că bărbatul era divorțat și avea un copil de 4 ani cu prima soție. Pentru a trece peste divorț, bărbatul mergea la psiholog.

Povestea dintre cei doi a evoluat rapid. Potrivit unei colege, s-au întâlnit anul trecut, chiar în cabinetul stomatologic: „La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”.

Alexei a fost cel care a invitat-o la o cafea, apoi a cerut-o se soție. Nunta a avut loc pe data de 11 august.

Bărbatul a ucis-o pe Anastasia cu o lovitură de cuțit în zona gâtului, apoi s-a sinucis.

Imagini cu Anastasia Cecati mireasă. Vezi cât de frumoasă era în ziua nunţii

Citeşte şi: Detalii uluitoare despre soţul Anastasiei Cecati. Alexei Mitachi mergea la un psiholog, divorţul de prima soţie l-a distrus

 

Vezi şi: Familia Anastasiei Cecati rupe tăcerea şi face mărturii cutremurătoare, vezi prin ce chinuri a trecut actriţa

Alexei Mitachi a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult, spun colegii lui de facultate. El era un băiat cu carismă, avea cele mai bune rezultate, și de regulă, mai timid decât ceilalți din grupă.

”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”, povesteşte un coleg de facultate.  

Medicul a divorţat anul trecut de prima lui soţie, urmând o perioadă dificilă pentru el. După divorț, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. 

Cu prima soție are o fetiță de patru anișori. 

„La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege. 

Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării, într-o destinație exotică.

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă. 

Vezi şi: Ultima imagine cu actriţa din Las Fierbinţi înainte de fi ucisă de soţ

Alexei Mitachi provine dintr-o familie cumsecade. Tatăl său este, de asemenea, medic stomatolog. De fapt, „Alic” a crescut în cabinetul stomatologic al tatălui său. Mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care învață stomatologia la Iași. 

Detalii uluitoare despre soţul Anastasiei Cecati. Alexei Mitachi mergea la un psiholog, divorţul de prima soţie l-a distrus