Zeci de eprubete cu sânge au fost găsite pe un drum naţional din Sibiu. DSP face anchetă FOTO

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a început, luni, o anchetă, după ce zeci de eprubete cu un lichid roşu despre care se presupune a fi sânge au fost descoprite, în noaptea de duminică spre luni, de un trecător, pe Drumul Naţional 14, urmând să fie anunţată şi Poliţia.

RomaniaTV.net
29 feb. 2016, 09:48

Purtătorul de cuvânt al DSP Sibiu, Kristina Gaal, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a început o anchetă după ce zeci de eprubete au fost găsite pe DN 14, între municipiul Mediaş şi localitatea Blăjel, potrivit Mediafax.

„La nivelul DSP Sibiu s-a deschis o anchetă după ce zeci de eprubete în care se presupune a fi sânge au fost descoperite de un trecător în zona Mediaşului, pe DN 14. Cercetarea se va face împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Sibiu”, a spus Gaal.

Potrivit acesteia, specialiştii DSP urmează să stabilească dacă sângele este sau nu uman. De asemenea, DSP încearcă să afle şi locul în care a fost recoltat sângele.

Întrebată ce riscă unitatea medicală în care a fost recoltat sângele, Gaal a spus că nu se pot face supoziţii până când nu se va stabili cu exactitate despre ce sânge este vorba sau dacă este „într-adevăr, sânge”.