Anda Adam, despre hărţuire şi abuzuri sexuale. Artista a avut două colaborări cu Rimaru

Anda Adam a declarat ca este ferm convinsa ca scandalul #metoo#, declansat la Hollywood si care a ajuns si in Romania, vizeaza si victime barbati, care au fost hartuiti sexual de catre femei.

20 oct. 2017, 19:50
Anda Adam, despre hărţuire şi abuzuri sexuale. Artista a avut două colaborări cu Rimaru

Scandalul #metoo a facut deja prima victima in Romania, dupa ce Calin Ionescu, cunoscut publicului ca Rimaru de la R.A.C.L.A., a fost acuzat de hartuire sexuala si concediat de la agentia de publicitate pentru care lucra. Totul a pornit dupa ce mai multe femei care au colaborat cu el au inceput sa povesteasca ce le-a facut de-a lungul timpului.

Rimaru a colaborat in trecut cu Anda Adam, pentru melodia „Nu ma uita”, apoi au continuat cu piesa „Nu te-am uitat”.

Rimaru din trupa hip-hop R.A.C.L.A., acuzat de harţuire de mai multe femei

Anda Adam a declarat ca ea nu cunoaste si nu a auzit de niciun caz de hartuire petrecut in lumea artistica de la noi.

„Nu, din fericire pentru mine nu mi s-a intamplat si nu am trecut printr-o experienta de genul acesta. Sunt pro aceasta campanie, pentru ca femeile trebuie protejate. Ele trebuie sa se bazeze pe ceva foarte clar, pe legi care sa le protejeze. Sunt convinsa ca sunt multe femei care au avut parte de situatii de genul acesta, neplacute, dar le-a fost teama sa vorbeasca pentru ca stiau ca nu ar fi fost protejate de Politie sau de o lege”, a declarat Anda Adam pentru WOWbiz.ro.

Pe de alta parte, cantareata este ferm convinsa ca nu numai femeile au trecut prin experiente de agresiune sau hartuire sexuala, ci ca exista, probabil, multi barbati care au fost victimele unor femei aflate in functii: „Sunt convinsa ca exista si cazuri invers. Adica o femeie care sa abuzeze de un eventual angajat. Nu mi se pare corect nici asa!”.