ANDA CĂLIN îl va face tătic pe Liviu Vârciu. A fost iubita lui Alibec şi a apărut în Playboy

Anda Călin, tânăra care îi va dărui un copil lui Liviu Vârciu, are lipici la bărbaţi celebri. Înainte să ajungă în patul celui mai râvnit Don Juan din showbiz, s-a iubit cu un alt bărbat cunoscut din România. Este vorba de nimeni altul decât controversatul fotbalist Denis Alibec care, se pare, ar fi avut o relaţie cu bruneta apetisantă care îi va schimba radical viaţa lui Liviu Vârciu, în următoarele luni.  

19 apr. 2017, 07:12

E tânără, sexy şi, înainte să rămână însărcinată şi să aibă o relaţie stabilă cu Liviu Vârciu, Anda Călin a intrat în graţiile celebrului fotbalist de la Steaua – echipă patronată de Gigi Becali, Denis Alibec, cu care s-a iubit pasional, însă… doar atât. Relaţia lor s-a consumat şi, din ianuarie, Anda Călin trăieşte o poveste de amor cu Liviu Vârciu căruia îi va dărui un copil. S-a mişcat repede fata, spre surprinderea tuturor. Rămâne de văzut dacă relaţie celor doi o să treacă proba timpului, nu de alta, dar minunea care urmează să vină pe lume o să le facă viaţa, cu siguranţă, mai frumoasă. 

Anda Călin a aparut şi în Playboy. Nu pe copertă, e adevărat. Dar a fost playmate. Încă de pe atunci, Anda avea un bust natural, impresionant. Se ştie că lui Liviu Vârciu îi plac femeile cu bust frumos şi bine înzestrat de la mama natură. Şi mai are un atu cu care l-a cucerit pe carismaticul: este brunetă şi se ştie pasiunea acestuia pentru cele cu podoabă capilară închisă la culoare.

Mai multe detalii pe spynews.ro