ANDRA este în culmea fericirii şi a ţinut să le arate tuturor imaginea. „Micuţa…” FOTO

Andra, pe numele ei real Alexandra Irina Măruţă, este una dintre cel mai adorate vedete, indiferent că este în postura de cântăreaţă sau apare pe micile ecrane ca jurat al emisiunii "Românii au talent" sau "Vocea României Junior".

29 iun. 2017, 12:37

La fel putem spune şi de soţul ei, Cătălin Măruţă, care este una dintre cele mai apreciate vedete care apar pe micul ecran, scrie cancan.ro. Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruţă atunci când era o puştoaică de doar 19 ani, iar prezentatorul TV era la începutul carierei.

Citeşte şi Andra, despre motivul pentru care nu pozează în costum de baie. „Este ceva prea…”

În prezent, Andra şi Cătălin sunt foarte fericiţi, având nişte cariere strălucite şi doi copilaşi minunaţi: David şi Eva Maria. Cu puţin timp în urmă, cântăreaţa a avut parte de un moment care a făcut-o extrem de fericită: s-a reîntâlnit cu micuţa concurentă din echipa ei, care a ajuns în finala emisiunii „Vocea României Junior”.

Citeşte şi Andra a renunţat la verighetă

Andra nu a rezistat şi şi-a făcut o fotografie alături de fetiţă, postând un mesaj emoţionant pe contul ei de Instagram: „Karina, o stea în devenire! M-am întâlnit la Timişoara cu finalista mea la Vocea României Junior şi m-am bucurat să văd că a mai crescut! Cred mult în micuţa asta!”.