Andreea Antonescu A RENUNŢAT. Ia totul DE LA CAPĂT

A așteptat o lună și jumătate să-i fie redată identitatea pe Facebook, însă oficialii companiei americane nu s-au sinchisit nici măcar să-i răspundă la mesajele expediate online. Andreea Antonescu a rămas fără pagina oficială, unde avea zeci de mii de fani, cel mai probabil în urma unei raportări pentru nuditate în pagina personală. Cum Andreea Antonescu era singurul administrator al paginii sale oficiale, închiderea paginii personale a dus automat și la închiderea celei oficiale.

30 iul. 2016, 11:25
Andreea Antonescu A RENUNŢAT. Ia totul DE LA CAPĂT

Deși pagina oficială a Andreei Antonescu avea bifa albastră, semnul pentru pagini verificate, Facebook i-a solicitat din nou artistei toate documentele de identitate pentru a reactiva cele două conturi ale vedetei, scrie ziarulring.ro. Andreea a trimis toate actele, inclusiv cele emise de autoritățile din SUA, prin care demonstrează cine este, însă cei de la Facebook n-au reacționat, iar paginile artistei sunt în continuare inaccesibile.

Citeşte şi Andreea Balan, probleme în timpul sarcinii. Cântăreaţa a mărturisit totul acum

Andreea Antonescu a comunicat în ultima lună doar pe Instagram, serviciu oferit tot de Facebook, doar că acesta este mai popular în SUA și mai puțin în România. Tocmai de aceea, cântăreața a revenit astăzi pe Facebook special pentru admiratorii ei din România și pleacă de la zero cu numărul de urmăritori.

Dacă doriți să aflați cele mai noi informații despre Andreea Antonescu, dați „Like/Îți place” paginii oficiale Andreea Antonescu.