Andreea Bălan şi George Burcea vor spune „Da” pe celebra plajă Sunset Beach

Andreea Bălan a vorbit despre cum va fi ziua în care va deveni oficial soţia lui George Burcea. Artista şi actorul român se vor căsători pe celebra plajă Sunset Beach din America. Nunta va fi una extrem de atipică, iar cântăreaţa a dezvăluit şi cum s-au decis asupra locului în care-şi vor uni destinele.

21 feb. 2017, 21:30
Andreea Bălan şi George Burcea vor spune „Da” pe celebra plajă Sunset Beach

Andreea Bălan a spus că la nuntă nu vor fi prezenţi părinţii sau prietenii, iar evenimentul va avea loc luna viitoare, scrie spynews.ro.

Nu o să cânt la nunta mea şi nici la botez. Botezul îl facem în aprilie. O să avem un band (…)Dar am şi probat 10 rochii de mireasă şi am şi pozat, mi-au plăcut foarte mult. Numai că eu fac o ceremonie pe plajă, aşa că vreau una mai simpluţă, mai diafană. (…) Se va întâmpla pe o plajă din America, cred că va fi pe Sunset Beach. (…) George şi-a imaginat când avea 10 ani şi a spus: «Nunta mea va fi pe Sunset Beach» . (…) Dacă o să fie mai superb în Malibu, facem acolo. (…) Ne trebuie naşii şi atât. Nu ne-am dorit de la început să vină părinţii. (…) Pentru ei va fi o altă petrecere. (…) Naşii vor veni special pentru acel eveniment. (…) Botezul va fi în aprilie, iar ceremonia va fi în martie. (…) În America îţi face cine vrea nunta. (…) Dacă făceam aici o petrecere cu 100 de oameni, simţeam că trebuie să-i fac să se simtă la fel ca la un spectacol. Nu ne luăm ceva scump. Familiile noastre nu vor veni la nuntă„, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă.

Citeşte şi RĂZBOI în familia ANDREEI BĂLAN. Cântăreaţa nu şi-a invitat tatăl la nuntă. Îl acuză că i-a distrus copilăria FOTO