Andreea Bălan şi Keo S-AU ÎMPĂCAT la doi ani de la despărţire

După aproximativ doi ani de la despărțire, Andreea Bălan și Keo împart încă aceeași vilă, pe care și-au construit-o în Pipera. Deși el s-a mutat într-un apartament, nu a renunțat la partea lui de casă. Ba chiar, cei doi au ajuns să comunice, iar cântăreața plătește facturile și are grijă de întreaga locuință.

09 feb. 2016, 09:19

„Cu casa suntem în aceeaşi situaţie. O parte e a mea, o parte a lui. El nu stă acolo, iar eu am grijă de toată casa. Nu o să închirieze casa. Am stabilit nişte lucruri şi le respectăm. După doi ani, da, putem să comunicăm. Eu sunt cea care are grijă de facturi, de tot. Eu sper ca la un moment dat să fie toată a mea. Eu neavând acum un copil, nu am nevoie de mai mult spaţiu şi nu ne deranjează această situaţie. În al doilea rând, se aude tot şi nu poate veni cu altcineva acolo”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan: „Lucrez la un copil”

Andreea se iubește cu George Burcea, de profesie actor, cei doi fiind împreună de aproximativ zece luni. Par să se înțeleagă perfect dar, cu toate acestea, nu-și fac planuri de căsătorie. Artista și iubitul său au petrecut împreună, ultima vacanță, în țările calde, de unde s-au întors cu amintiri foarte frumoase. 

Invitat la România TV, George Burcea şi-a prezentat noul volum de poezii, declarând că speră ca una dintre ele să devină un hit cântat de iubita sa, Andreea Bălan. „I-am scris mai multe poezii, spus asta în premieră”, a spus George Burcea, precizând că fiecare îşi vede de cariera lui.