Andreea Bălan. „Sper să rămân însărcinată, lucrez la asta”

Invitată la "Un Show Păcătos", Andreea Bălan a făcut un anunţ şoc. A declarat că îşi doreşte un copil. 

05 apr. 2016, 09:29
Andreea Bălan. „Sper să rămân însărcinată, lucrez la asta”

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a declarat că îşi doreşte să devină mamă şi că „lucrează” în prezent în acest sens.

Citeşte şi Andreea Bălan, primele declaraţii despre logodna cu actorul George Burcea

Andreea Bălan s-a îndrăgostit iremediabil de actorul George Burcea, după ce acesta a filmat alături de ea în clipul ”Rece”, culmea, melodie destinată fostului iubit, Keo, cel cu care urma să se căsătorească. Din 2015, din vară, blonda şi tânărul artist au o relaţie şi chiar s-au mutat împreună. Cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca oricând, iar pentru că relaţia merge strună sunt şanse mari ca în curând vedeta TV să primească şi inelul de logodnă.

În cadrul unei campanii, Andreea Bălan a vorbit în câteva cuvinte despre cum a fost pentru ea prima oară când a făcut sex. 

Citeşte şi Andre pe dos: Andreea Antonescu o imită pe Andreea Bălan, la „Te cunosc de undeva”

Pentru mine prima oară s-a întâmplat la vârsta potrivită, nici prea devreme, nici prea târziu şi s-a întâmplat aşa cum mi-am dorit, când mi-am dorit şi cu cine mi-am dorit. Este o întâmplare frumoasă pentru mine, o voi ţine minte toată viaţa şi s-a întâmplat cu o persoană pe care o iubeam. Dar la vârsta de 15 ani nu cred că este momentul pentru a avea această experienţă. Prima dată trebuie făcută cu persoana pe care o iubeşti, dar şi care te iubeşte„, a declarat Andreea Bălan.

Citeşte şi Andreea Bălan, GEST EXTREM la PARASTASUL de un an al bunicii sale