Andreea Bălan, GEST EXTREM la PARASTASUL de un an al bunicii sale

Andreea Bălan a afirmat de nenumărate ori că îşi iubeşte bunica enorm şi că ar face orice pentru a pretece cât mai mult timp cu aceasta. Din păcate, se pare că viaţa are propriile reguli, care determină schimbări bruşte de planuri.

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 12:55
Andreea Bălan, GEST EXTREM la PARASTASUL de un an al bunicii sale

Recent, familia Andreei Bălan a organizat pomana de un an de la moartea bunicii artistei. La fel ca şi la înmormântare, Andreea Bălan nu a reuşit să ajungă nici acum la această ceremonie, din cauza concertelor, lucru de neadmis pentru că artista susţinea că bunica sa este cea mai importantă persoană din lume, informează WoWBiz.ro.

„Andreea a avut concerte în ţară, la Odobeşti, Sovata. În weekend, Andreea are foarte multe concerte, chiar şi câte 4-5, în oraşele din ţară. Nu a ajuns la parastas, cum nu a fost nici la înmormântare, acum un an, deşi şi-a iubit foarte tare bunica. Acum un an era în America la iubitul ei de-atunci, Michael, dar înainte de a pleca acolo, a trecut pe la spital să o vadă.

După ce a venit în ţară s-a dus la cimitir. Aşa va proceda, probabil, şi acum. Nu a fost la pomană, dar când se va elibera va trece pe la mormânt. Nici tatăl ei nu a fost la Galaţi, în weekend, dar a trimis bani. A fost şi el plecat prin ţară, la concerte, cu artistele pe care le impresariază. Dar el a organizat pomană la Ploieşti, înainte de a pleca cu spectacolele”, susţin surse din anturajul cântăreţei.

Citeşte şi  Andreea Bălan a vorbit despre „Cele cinci răni…” care au transformat-o