ANDREEA DIACONU, alături de DAVID BECKHAM în reclamele pentru colecţia casei Belstaff GALERIE FOTO

Publicat: Duminică, 02 Februarie 2014 14:13 // Actualizat: Duminică, 02 Februarie 2014 14:18 // Sursa: romaniatv.net

Andreea Diaconu, unul dintre cele mai apreciate modele din România, a fost aleasă, alături de fostul fotbalist David Beckham, pentru a reprezenta colecţia primăvară-vară 2014 a casei Belstaff.

Andreea Diaconu şi David Beckham reprezintă imaginea casei de modă Belstaff, fiind protagoniştii reclamelor pentru colecţia primăvară-vară 2014. În 2013, Andreea Diaconu, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casă de modă Dolce&Gabbana.

Nu a fost pentru prima dată când Andreea Diaconu a pozat în paginile Vogue Paris, ea apărând şi în luna februarie într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms.

Atunci, modelul în vârstă de 21 de ani a fost considerat de către editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".


Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington. Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto. Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această "viaţă dublă" a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista Pop, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.

Citeşte şi Ia românească, sursă de inspiraţie pentru marile case de modă GALERIE FOTO

Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucraineanca Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.


La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconu a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

Andreea Diaconu are înălţimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 -88 şi este reprezentată de agenţia internaţională IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 feb 14:31
...rel="bookmark">2014

ANDREEA DIACONU, alături de DAVID BECKHAM în reclamele pentru colecţia casei Belstaff GALERIE FOTO

Posted by ...
02 feb 14:26
...mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum. >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H