Andreea Mantea, adevărul despre despărţirea Burlăciţei de Cristi Mitrea

Relaţia dintre Cristi Mitrea şi Andreea Mantea părea una perfectă, însă cei doi s-au despărţit la scurt timp după ce au devenit un cuplu.

21 oct. 2014, 06:33
Andreea Mantea, adevărul despre despărţirea Burlăciţei de Cristi Mitrea

Cristi Mitrea este cel pe care Andreea Mantea l-a ales în emisiunea „Burlăciţa”. După ce filmările s-au încheiat, cei doi au devenit un cuplu şi au declarat că se iubesc mult unul pe altul. Mergeau împreună la competiţiile de lupte sportive ale lui Mitea şi la emisiuni, lăsând impresia că nimic nu-i putea despărţi. Mai mult, când au apărut zvonuri care sugerau că relaţia lor ar scârţâi, amândoi au anunţat, pe conturile de socializare, că nu era deloc aşa. Din păcate, după doar câteva săptămâni, drumurile lor s-au deparat. „Îmi doresc o familie şi copii. Contează foarte mult caracterul şi sufletul. Nu înţeleg minciuna, lipsa de respect, infidelitatea şi lipsa de loialitate”, a declarat Cristi Mitrea, la Kanal D.

Andreea Mantea, decizie radicală după despărţirea de Cristi Mitrea

Mitrea a mai sugerat că una dintre problemele care au dus la despărţirea de Andreea Mantea era lipsa timpului. „Eu merg la sală câteva ore pe zi şi cred că în perioada asta se poate sta fără mine. Eu nu lucrez în televiziune să am tot timpul ocupat, înţelegi…”, a mai spus el.

SEX TAPE cu Andreea Mantea. Ce spune viitoarea Burlăciţă despre imagini XXX cu ea

ANDREEA MANTEA, cum nu aţi văzut-o niciodată FOTO