Andreea Marin, anunţ categoric despre relaţia cu Adrian Brâncoveanu. Ce decizie a luat consului României în Libia

Andreea Marin și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, în prezent consulul României în Libia, se pregătesc de o schimbare radicală. Mai exact, bărbatul se stabileşte definitiv în România.

26 sept. 2018, 06:33
Andreea Marin, anunţ categoric despre relaţia cu Adrian Brâncoveanu. Ce decizie a luat consului României în Libia

Andreea Marin a anunţat că partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, se va stabili definitiv în România. Până acum, cei doi se vedeau aproximativ la două saptamani, fie venea el în ţară, fie mergea ea în Africa.

Hotărârea lui Adrian Brâncoveanu de a se stabili cu jobul în România poate avea legătură și cu vacanța recent petrecută împreună cu Andreea Marin în Africa. Pe continentul negru, diva a fost însoțită de Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică.

Andreea Marin a dezvăluit că are o problema gravă de sănătate. „Am făcut RMN, urmează OPERAŢIA!”

„Da, firește, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă și dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe. Noi suntem un caz fericit din acest punct de vedere, dar nu o să intru mai mult în povestea noastră, pentru că vrem să o păstrăm cât mai aproape de sufletul nostru”, a declarat Andreea Marin.