Andreea Marin, ANUNŢ DUREROS de Ziua Copilului. „Părea o raceală, dar medicii au descoperit că…”

Andreea Marin a facut un anunt trist, de 1 iunie, menit totodata sa ajute un copil sa zambeasca din nou.

01 iun. 2017, 13:53
Andreea Marin, ANUNŢ DUREROS de Ziua Copilului. „Părea o raceală, dar medicii au descoperit că…”

O fetiţă de doar 4 anişori a fost diagnosticată cu nefroblastom (malign) de grad V (avansat) la ambii rinichi. Copila are o şansă la viaţă dacă o să fie operată de urgenţă la o clinică din Turcia. Ar avea nevoie de 150.000 de euro şi orice ajutor contează.

Andreea Marin si-a indemnat prietenii din mediul virtual sa sara in ajutorul Evei, o fetita adorabila, in varsta de doar 4 ani, care sufera de o forma grava de cancer.

„Oameni buni ca pâinea caldă, prieteni dragi, ieri postam un apel de la suflet la suflet în dorinţa de a o ajuta împreună pe Eva, o fetiţă de doar 4 anişori, care a mers la spital cu ceea ce părea o răceală (febră rezistentă şi tuse), însă medicii au descoperit că are o formă de cancer: nefroblastom grad 5 bilateral. La un prim calcul, fetiţa avea nevoie de 25.000 de euro pentru a putea fi operată, însă între timp au primit devizul clinicii pentru intervenţie şi procedurile pre şi post operatorii, care depăşeşte cu mult 100.000 de euro. Până în acest moment, s-au strâns deja 70.000 de euro, într-o singură zi, datorită unor oameni că voi, care au înţeles că, dacă fiecare dintre noi donează chiar şi un euro, nu mai mult, Eva ar putea să meargă la medic şi să aibă parte de o şansa la viaţă! Orice gest de omenie este în continuare binevenit. Eva este la spital în Bucureşti acum, va mulţumeşte şi îşi doreşte din suflet să se simtă bine!”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Acum putem să o ajutăm pe Eva donând 2 euro la numărul scurt 8848 cu textul „Eva”.

Puteți dona direct în contul bunicii Evei, aici:

RO48INGB0000999904798928
Ursu Laura Camelia

Contul de paypal este: [email protected]

Puteți intra pe grupul de donații pentru Eva, unde se vând și se cumpără lucruri, iar banii se duc la Eva: https://www.facebook.com/groups/661706784023762

Puteți da mai departe, puteți ruga cunoscuți să doneze, și 10 lei sunt de ajutor.