Andreea Marin, „călcată” a doua oară de hoţi

Cei trei bărbaţi care le-au spart casa soţilor Tuncay Ozturk şi Andreei Marin au revenit la locul faptei, de data aceasta, să le arate poliţiştilor cum au dat spargerea.

RomaniaTV.net
18 sept. 2015, 10:48
Andreea Marin, „călcată” a doua oară de hoţi

Andreea Marin şi soţul ei Tuncay Ozturk au asistat la reconstituirea jafului din urmă cu trei săptămâni, şi asta pentru că a fost necesar ca hoţii să le explice poliţiştilor cum s-a produs tot incidentul.

Cei trei bărbaţi, care au spart vila în care locuieşte Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, au vârste cuprinse între 25 şi 49 de ani şi fac parte din gruparea „Pantelimon”, specializată în furtul din locuinţe, vizând mai ales vilele bogătaşilor de la marginea Capitalei. Se pare că infractorii nu au vrut să le afle secretele celor doi soţi, ca mai apoi să-i şantajeze, ci au vrut doar să-i lase fără lucrurile de valoare.

Casa Andreei Marin a fost SPARTĂ de hoţi. Primele declaraţii ale vedetei

Chiar dacă nu le-au fost recuperate bunurile furate, vedetele sunt mulţumite că hoţii au fost prinşi atât de repede. Mai mult decât atât, după acest incident, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au decis să sporească măsurile de securitate pentru a-i descuraja astfel pe potenţialii infractori.

„A fost un eveniment nefericit, pe care-l consider trecut, nu vreau să mai vorbesc despre el. Mă bucur că hoţii au fost prinşi. Sper ca noi să fim un exemplu şi să nu se mai întâmple astfel de situaţii la noi în ţară. Suntem pe punctul de a repara toate camerele din casă, imediat trebuie să sosească şi alarma”, a declarat Tuncay Ozturk pentru Click!.ro.

Citeşte şi Andreea Marin, PRIMELE DECLARAŢII OFICIALE după FURT: „Prefer bijuteriile ieftine”