Andreea Marin, prima reacţie după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia

Andreea Marin a fost surprinsă în compania lui Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, însă atunci când a fost întrebată dacă între cei doi există o poveste de iubire a refuzat să facă declarații.

02 oct. 2017, 16:55

Andreei Marin a fost surprinsă alături de consulul României în Libia, iar fanii de pe contul de socializare au întrebat-o direct despre relaţie.

Andreea Marin iubeşte din nou. „Zâna”, fotografiată de paparazzi cu noul partener GALERIE FOTO

„O întrebare la care sper să primesc un raspuns și nu un block ? De ce doar cand ai tu nevoie/dorești atentia presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, gradina etc.,  iar atunci când esti prinsa pe nepregătite (de mana cu actualul) îi tratezi de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter aratand o față duplicitara? Seara buna!”, a fost comentariul lăsat de o fană în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Andreea Marin a răspuns imediat: „Nu e nimic duplicitar in a decide ca nu vrei sa raspunzi oricarui personaj care isi permite sa te traga de maneca pe strada, agresandu-te cu intrebari, filmandu-te fara sa ceara acceptul. Cand esti abordat civilizat, raspunzi civilizat, pentru ca simti. Altfel, nu. Nu esti dator nimanui sa faci confesiuni despre viata intima, daca nu vrei”.