Andreea Marin, victima unei fraude informatice. Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

Andreea Marin a ajuns din nou victima unor infractori din mediul virtual.

13 apr. 2018, 08:33
Andreea Marin, victima unei fraude informatice. Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

Andreea Marin este din nou victima unei fraude informatice, dupa ce persoane necunoscute i-au clonat contul de Facebook si incearca sa stranga donatii in numele ei, pentru asa-zise cauze nobile.

Andreea Marin, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „M-am dezis de Dumnezeu!”

Vedeta a fost atentionata de o apropiata ca unei rude a ei i-au fost cerute date personale de pe un cont cu numele Andreei Marin, in vederea depunerii unei donatii pentru o cauza nobila. Mai grav este ca femeia a incercat sa sesizeze autoritatile in legatura cu aceasta frauda, insa nu a fost luata in serios. Ea o roaga pe Andreea sa faca ea demersurile pentru a sesiza politia sau procuratura pentru demararea unei anchete.

„Nu este contul meu, este un cont fals”, i-a raspuns Andreea Marin femeii care i-a trimis o parte din conversatia cu falsa Andreea Marin.

„Am inteles asta imediat, am intrat in jocul lui sa-i aflu identitatea! L-ai putea denunta! Eu am incercat sa o fac. Am sunat la politie, fiecare imi dadea alt numar de telefon, spunandu-mi ca ei nu se ocupa cu asa ceva! Am renuntat, dar m-au infuriat”, a mai scris femeia.