Andreea Mitu, însărcinată cu „Perversul de la Grădiniţă”. Când va deveni mămică, jucătoarea de tenis

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu este însărcinată în trei luni cu iubitul său, poreclit "Perversul de la Grădiniţă", după cum scriu cei de la cancan.ro.

27 iul. 2017, 11:28
Andreea Mitu, însărcinată cu „Perversul de la Grădiniţă”. Când va deveni mămică, jucătoarea de tenis

Andreea Mitu a participat doar la şapte turnee în 2017, ultimul dintre ele în luna mai. Cancan.ro scrie că jucătoarea de tenis le-a împărtăşit vestea că va deveni mămică amicilor extrem de apropiaţi, iar într-o fotografie recentă, sportiva şi-a arătat burtica. În poză, apare alături de cea mai bună prietenă, Luana, fiica antrenorului Mircea Rednic.

Andreea Mitu este însărcinată în trei luni şi urmează să nască la începutul anului viitor. În prezent ea se află pe locul 373 în lume, dar cea mai înaltă poziţie în ierarhia WTA a fost 68. Cea mai importantă victorie a carierei a obţinut-o în 2015, la Fed Cup, când a învins-o pe Eugenie Bouchard.

Andreea Mitu s-a logodit, la finalul anului trecut, cu “Perversul de la grădiniţă”, ajuns cunoscut după ce a urmărit-o pe bicicletă pe Simona Pătruleasa atunci când prezentatoarea TV îşi ducea fetiţa la grădiniţă. El s-a holbat atunci prin poarta instituţiei, fără să îi pese că ar putea trezi suspiciuni serioase celor care se ocupau de paza grădiniţei.