Angajări la Auchan. Caută oameni cu studii medii

Auchan face angajări la Bucureşti, Braşov, Bucureşti, Piteşti, Tîrgu-Mureş, în această perioadă. Iată posturile şi dacă te califici. 

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 07:25
Angajări la Auchan. Caută oameni cu studii medii

Auchan angajează omul potrivit pentru postul de specialist dezvoltare la Bucureşti.
Te califici pentru acest post ai studii superioare, ai doi-trei ani experienţă în evaluarea performanţei bazată pe competenţe şi gestionarea centrelor de evaluare; experienţă în comerţul cu amănuntul, eşti comunicativ, ai iniţiativă şi spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc limba spaniolă. 
19 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează profesionişti produse proaspete (măcelar, brutar, patiser, cofetar, bucătar) în oraşele: Braşov, Bucureşti, Piteşti, Tîrgu-Mureş.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau ai diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplici. Recrutorii caută oameni cu experienţă în postul vizat la angajare. 
Până pe 26 martie se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte, aici.

Auchan angajează un specialist exploatare transport în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în Transporturi sau Comerţ Exterior, a mai lucrat în domeniul logistic (administrare parc auto pentru transportul intern şi internaţional), are spirit de organizare, capacitate de analiză, abilităţi de comunicare, rigurozitate, dinamism, flexibilitate, eficienţă, capacitatea de a rezolva probleme, performanţă în muncă şi orientare către rezultate.
2 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.