UniCredit Ţiriac Bank face angajări în ţară

UniCredit Ţiriac Bank face angajări la Bucureşti, Cluj, Odorheiu Secuiesc, în această perioadă. RomaniaTV.net îţi spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 12:16
UniCredit Ţiriac Bank face angajări în ţară

UniCredit Ţiriac Bank angajează pe postul de senior analyst în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are trei ani experienţă în instituţii financiare, dintre care cel puţin un an în corporate banking. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de limba engleză, are bune cunoştinţe operare PC şi este atent la detalii.
13 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant la UniCredit Ţiriac Bank. Amănunte, aici.

UniCredit Ţiriac Bank angajează pe postul de IT analyst în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în domeniul tehnologiei informaţiei, ai cel puţin trei ani experienţă într-o instituţie financiară, ai cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară – IT business analyst, analist CRM, analist DWH, precum şi cunoştinţe de SQL.
Până pe 12 aprilie se primesc CV-uri pentru locul de muncă disponibil la UniCredit Ţiriac Bank, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

UniCredit Ţiriac Bank angajează pentru postul de corporate banking relationship manager în Odorheiu Secuiesc, Cluj, Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, preferabil economice, are cel puţin trei ani experienţă în vânzări, are cel puţin un an experienţă în corporate banking, are cunoştinţe de analiză financiară şi, preferabil, cunoştinţe avansate de limba engleză.
Şi în acest caz, 12 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la UniCredit Ţiriac Bank. Detalii, aici.