ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: 6-1 Britanicii se califică lejer în optimile CM 2018

Anglia a învins, duminică, scor 6-1, naţionala statului Panama, din care face parte dinamovistul Jaime Penedo, într-un meci din etapa a doua a Grupei G de la Cupa Mondială, disputat la Nijni Novgorod. Ca urmare a acestui rezultat, Anglia şi Belgia sunt calificate în optimile competiţiei.

24 iun. 2018, 07:30
ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: 6-1 Britanicii se califică lejer în optimile CM 2018

ANGLIA – PANAMA 6-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Stones ‘8, ‘40, Kane ‘22 (penalti), ’45 (penalti), ’62 şi Lingard ’36. Pentru Panama a înscris Baloy, în minutul 78. Acesta este primul gol al panamezilor la un turneu final al CM.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Escobar la Lingard, iar al doilea pentru o intervenţie a lui Godoy la Kane.

 Min. 77: 6-1. GOOOOOOOL PANAMA, primul la o ediţie a CM.

Min. 62: ANGLIA PANAMA 6-0, Kane reuşeşte tripla şi este noul lider în clasamentul golgheterilor.

Min. 45 ANGLIA – PANAMA 5-0, dubla pentru Harry Kane şi coşmarul continuă pentru dinamovistul Penedo

Min. 40, 4-0: Stones majorează scorul 

Min. 36, 3-0: Meciul devine fără istoric după golul lui Lingard.

Min 19: 2-0, Jesse Lingard este faultat în careu de Escobar, arbitrul acordă penalty, Harry Kane a transformat cu siguranță penalty-ul. Nicio șansă pentru Penedo 

Min 15: Ocazie Panama. Barcenas trage de la marginea careului, mingea ocolește poarta lui Jordan Pickford.

Min 10: Armando Cooper primește cartonașul galben după un fault asupra lui Jesse Lingard. 

Min 8, 1-0: John Stones deschide scorul după ce a reluat cu capul din 8 metri un corner executat de Kieran Trippier.


Echipele de start

Anglia

Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Loftus Cheek, Henderson, Young – Lingard, Kane, Sterling

Panama

Penedo – Roman Torres, Escobar, Murillo, Davis – Gabriel Gomez, Godoy, Armando Cooper, Barcenas, Jose Luis Rodriguez – Blas Perez 


Deși a ținut cât a putut secretă formula de start, selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a fost dat de gol chiar de către secundul Steve Holland, care a fost filmat fluturând foaia cu „primul 11”.

ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Echipele probabile:

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Loftus-Cheek, Henderson, Lingard, Young – Rashford, Kane. 
Selecţioner: Gareth Southgate.

Panama: Penedo – Roman Torres, Escobar, Murillo, Davis – Gabriel Gomez, Godoy, Armando Cooper, Barcenas, Jose Luis Rodriguez – Blas Perez. 
Selecţioner: Hernan Gomez.

Clasament Grupa G

1. Belgia 6 puncte / 2 meciuri
2. Anglia 3p/ 2m
3. Panama 0p/1m
4. Tunisia 0p/2m


 


ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, nu va putea conta pe mijlocaşul Dele Alli, accidentat la o coapsă în meciul cu Tunisia. În locul său este aşteptat să fie titularizat Ruben Loftus-Cheek, dar tehnicianul mai are o dilemă: dacă să îl păstreze pe Raheem Sterling în formula de start sau să înceapă cu Marcus Rashford, care a avut o evoluţie mai bună din postura de rezervă în primul meci.

Southgate a dezminţit că echipa pe care o va alinia este cea publicată de o parte a presei britanice.

În urmă cu patru ani, Anglia a terminat pe ultimul loc o grupă cu Costa Rica, Uruguay şi Italia. 

ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Echipa ”Three Lions” nu mai marcase două goluri într-un meci la Cupa Mondială din 2006 (2-2 cu Suedia), de nouă partide. Un englez nu mai înscrisese două goluri într-o partidă de la Cupa Mondială de la ”dubla” lui Gary Lineker contra Camerunului (3-2) în sferturi la ediţia din 1990.

Jucătorii panamezi au rezistat doar o repriză contra Belgiei, dar speră să se autodepășească în al doilea meci, cu favorita Anglia. Fundașii din fața dinamovistului Jaime Penedo au pregătit strategia cu care să-i încurce pe învingătorii Tunisiei. „Intenționăm să jucăm tare, chiar și dur pe alocuri. Vrem să fim compeitivi și să ne facem treaba indiferent de adversarul întâlnit”, amenință Harold Cummings.

ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: ȘI-A RUPT PICIORUL ÎN CASĂ!

Robustul apărător al lui San Jose Earthquakes nu e speriat de Kane și de ceilalți „lunetiști” ai lui Southgate: „Anglia are fotbaliști care evoluează la cel mai înalt nivel și cred că au un avantaj față de noi.

Dar ne vom bate parte în parte și nu ne vom uita deloc la numele de pe spatele tricourilor. Kane e unul din cei mai buni nouari din lume, dar ne-am pregătit mult pentru această provocare și dorim să arătăm lumii întregi că Panama poate face față acestui nivel de top”, promite Harold.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, iar englezii nu au pierdut în faţa selecţionatelor din zona CONCACAF din 1950 (două victorii, două egaluri).

Anglia, neînvinsă de 11 meciuri, este cu gândul la primul trofeu după 52 de ani.

Englezii sunt urmăriți de ghinion în Rusia, după ce selectionerul Southgate a suferit o accidentare bizară, dislocându-și un umăr întimp ce se bucura la golul lui Harry Kane, din minutul 90+2 al meciului cu Tunisia.

ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Finală u Argentina, crede BecKham

ANGLIA – PANAMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Starul fotbalului englez David Beckham mizează pe o finală Anglia – Argentina la Cupa Mondială 2018, după ce naţionala ţării sale a debutat la competiţia din Rusia printr-o victorie în faţa Tunisiei (2-1).

Anglia, care va înfrunta Belgia pe 28 iunie, în Grupa C, nu a reuşit să strălucească la ultimele ediţii ale Cupei Mondiale. Naţionala ”Three Lions” nu a mai atins sferturile de finală din 2006, când Beckham a purtat banderola de căpitan, trăind în continuare cu amintirea singurului său trofeu mondial, cucerit în 1966, după o finală câştigată cu emoţii în faţa Germaniei, pe Wembley.

“Cred că Argentina va înfrunta Anglia în finală”, a declarat fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid, cu ocazia unui eveniment promoţional organizat miercuri la Beijing, în favoarea celei mai mari ligi de fotbal universitar din China.

“Pariez, desigur, pe Anglia că va câştiga competiţia, însă pentru că sunt părtinitor şi pasionat de ţara mea”, a glumit el.

Beckham, care a participat la trei ediţii ale Cupei Mondiale, a subliniat că elevii selecţionerului Gareth Southgate vor avea o misiune dificilă în Rusia, în condiţiile în care englezii mizează pe o echipă tânără şi lipsită de experienţă.

“Sunt foarte bucuros că am câştigat primul meci. Anglia are o echipă foarte tânără, care nu are încă prea multă experienţă, iar greul abia începe pentru ea la Cupa Mondială, deoarece sunt multe echipe bune”.

Marile favorite ale turneului final din Rusia, între care Germania, campioana mondială en titre, şi Argentina, nu au început cu dreptul competiţia. Germanii au fost învinşi de Mexic (1-0) în meciul de debut, în timp ce argentinienii s-au împiedicat de Islanda (1-1), după ce starul Lionel Messi a ratat un penalty. Brazilia a început, la rândul său, cu un egal contra Elveţiei (1-1)