Antena 3, executată SILIT de Horia Georgescu. Mircea Badea a pierdut PROCESUL

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a demarat la Judecatoria sector 1 procedurile de executare silita a Antenei 3, dupa ce a castigat definitiv un proces cu Mircea Badea.

01 sept. 2016, 12:08
Antena 3, executată SILIT de Horia Georgescu. Mircea Badea a pierdut PROCESUL

Judecatoria a admis la jumatatea lunii august cererea si a incuviintat exectuarea silita a Antenei 3, care trebuie sa-i plateasca 2.000 de euro fostului sef ANI.  Acuzat ca a facut afirmatii defaimatoare si jignitoare  in cadrul emisiunii „In gura presei”, Mircea Badea a pierdut definitiv in iunie procesul cu Georgescu, scrie HotNews.

Carmen Bruma, în costum de baie. Mircea Badea este mândru de cum arată mama copilului său FOTO

Horia Georgescu a cerut despagubiri in instanta dupa ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „In gura presei”, a folosit la adresa sa apelative precum „ochelarica”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” si „sluga basista”. In cererea de chemare in judecata, Horia Georgescu a cerut daune de la Mircea Badea si SC Antena 3 in cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata.

In decembrie 2014, in faza apelului, Tribunalului Bucuresti a redus suma pe care o au de platit Mircea Badea si Antena 3 la 2.000 de euro si a mentinut decizia Judecatoriei ca sentinta sa fie citita in emisiunea „In gura presei”. Hotararea a fost atacata cu recurs, iar in iunie 2016, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile intentate, ramanand valabila decizia luata la Tribunalul Bucuresti.