Antonescu: PNL menţine propunerea ca Silaghi să preia Transporturile. Vezi ce a discutat cu Băsescu

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că în urma discuţiei cu Traian Băsescu menţine propunerea ca Ovidiu Silaghi să fie numit la conducerea Ministerului Transporturilor, propunere care încă nu a fost formalizată de către premierul Victor Ponta. Băsescu nu a confirmat acceptarea acestei nominalizări.

20 iul. 2013, 19:02
Antonescu: PNL menţine propunerea ca Silaghi să preia Transporturile. Vezi ce a discutat cu Băsescu

Antonescu a precizat că discuţia sa de sâmbătă dimineaţă cu preşedintele Băsescu a vizat nominalizarea de către PNL a lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor.

Liderul PNL a spus că l-a informat pe şeful statului că menţine această propunere. El a precizat că Traian Băsescu nu i-a spus dacă acceptă sau respinge această nominalizare, dar nici nu a pus condiţii.

Ne-am întâlnit, nimic spectaculos. Întâi de toate nu este vorba de condiţii. Nu este adevarat că a luat o decizie în această privinţă, a vrut să se informeze despre fermitatea propunerii noastre , noi am vrut să ştim dacă are informaţii care să împiedice numirea lui. Nu are aşa ceva„, a declarat Antonescu la Antena 3.

Preşedintele statului i-a spus că îl va lăsa pe Victor Ponta interimar la Transporturi pentru 45 de zile, ca să finalizeze privatizarea CFR Marfă. Băsescu i-a mai spus lui Antonescu că, după acest interval, va decide ce face în legătură cu propunerea lui Silaghi la Transporturi.

Antonescu a mai menţionat că premierul Ponta încă nu a formalizat propunerea ca Ovidiu Silaghi să fie numit la Transporturi şi că urmează să facă acest lucru.