ANTONIA E GRAVIDĂ cu Velea. Reacţie ŞOCANTĂ a familiei lui Vincenzo Castellano. Ce se întâmlă cu Maya

ANTONIA E ÎNSĂRCINATĂ. Anunţul a fost făcut vineri dimineaţă chiar de artistă şi a echivalat cu confirmarea oficială a relaţiei dintre Antonia şi Alex Velea. Vestea a venit ca o "bombă" în showbiz, iar cântăreaţa a subliniat că sarcina şi faptul că va avea încă un copil nu o vor face să renunţe la lupta pentru Maya, pentru a cărei custodie se judecă şi în prezent cu Vincenzo Castellano. La scurt timp după anunţul oficial făcut de Antonia a venit şi prima reacţie oficială a familiei fostului ei soţ.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 08:26
ANTONIA E GRAVIDĂ cu Velea. Reacţie ŞOCANTĂ a familiei lui Vincenzo Castellano. Ce se întâmlă cu Maya

Socrul Antoniei, Ciro Castellano, i-a transmis, însă că micuţa ar putea fi afectată de această nouă schimbare din viaţa ei şi a mamei sale.

Îi doresc multă sănătate ei şi viitorului copil. Antonia a fost în luna mai în Italia la Maya. E îndrăgostită de Velea, l-a lăsat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea să semneze acordul pentru custodie, dar ea nu are timp pentru Maya. Eu îmi doresc ca Maya să o aibă pe mama ei alături. Antonia a refuzat să o ia pe Maya în vacanţă la ea. Dacă nu a avut grijă de Maya, măcar să aibă grijă de copilul pe care o să-l aibă cu Velea. Să-l lase în pace pe Vincenzo. Nu înţeleg de ce nu a recunoscut că e cu Velea„, a spus tatăl lui Vincenzo Castellano, în emisiunea Star Matinal.

Antonia să termine divorţul şi să ne lase în pace. Maya va fi pregătită, e bine. O să vedem ce se va întâmpla când va vedea burtica mamei. O să-i spună mătuşa, bunica sau tatăl ei, îi va explica că s-a îndrăgostit cineva de ea. Asta este„, a adăugat Ciro Castellano.