Antonia şi Velea nu-şi pot boteza copiii. Vezi ce declaraţii a făcut cântăreţul

Motiv halucinant pentru care Antonia și Alex Velea își țin copiii nebotezați. Cântărețul trebuie să demonstreze, pe cale legală, că cei doi copii sunt ai lui și nu ai lui Vincenzo, fostul soț al Antoniei. Divorțul care pare că nu se mai termină al artistei îi împiedică pe cei doi să-și boteze băieții.

16 oct. 2017, 13:20
Antonia şi Velea nu-şi pot boteza copiii. Vezi ce declaraţii a făcut cântăreţul

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți. Pe Dominic, de 2 ani și nouă luni și pe Akim, care împlinește un an în luna decembrie. Ambii nebotezați. Motivul pentru care cei doi artiști nu și-au creștinat copiii are legătură cu divorțul nefinalizat al cântăreței de italianul Vincenzo. Doar după pronunţarea divorţului, Alex Velea va cere unui judecător să constate că cei doi băieţi ai săi cu Antonia sunt ai lui și nu ai italianului și asta pentru că, Akim şi Dominic sunt trecuţi în certificatul de naştere Castellano, o piedică legală pentru Antonia şi Velea.

„Botezul lui Dominic va avea loc doar după divorţul Antoniei de Vincenzo, atunci ne vom şi căsători. Este un pas firesc. Lucrurile vor intra într-o normalitate pe care ne-o dorim. Aşa a fost destinul nostru. (…) Noi avem credinţa noastră, şi nu trebuie să te rogi neapărat la biserică. Eu nu cred în astfel de lucruri. Sunt credincios şi cred doar în Dumnezeu. Nu am avut probleme cu Dominic, el nu se deoache. E un copil iubit de Dumnezeu”, a declarat Alex Velea.

Potrivit click.ro, Antonia așteaptă să se termine ancheta socială în Italia, efectuată la domiciliul lui Vincenzo, pentru a putea divorța de cel căruia încă îi poartă numele.

Vezi si: Antonia, SELFIE INCENDIAR. Cum şi-a etalat bustul siliconat FOTO