Anunţ-bombă de la PRO TV. Cine îi ia locul lui Adrian Sârbu

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operaţiune deţinută în România de Central European Media Enterprises. Mandatul său va începe de la 1 decembrie 2013. Anca Budinschi va ocupa funcţia de Director Adjunct şi Director de Programe, ocupându-se cu preponderenţă de partea creativă a business-ului. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 13:12
Anunţ-bombă de la PRO TV. Cine îi ia locul lui Adrian Sârbu

Sunt foarte încântat să mă alătur echipei ProTV. Lucrez în televiziune şi new media de mai bine de 10 ani şi îmi voi folosi experienţa acumulată în acest timp pentru a face din ProTV o afacere de şi mai mare success”, a declarat Aleksander Cesnavicius „Sunt încântat de faptul că Alexander va conduce operaţiunea din România. Background-ul său profesional, faptul că a lucrat cu diferite culturi media sunt un plus în dezvoltarea pe care el o va aduce la ProTV”, a declarat Christoph Mainusch, Co-CEO CME.

Cesnavicius are o experienţă de mai bine de 10 ani în televiziune, fiind până de curând la conducerea celei mai mari companii de on-line din Lituania, ţara sa natală. A lucrat de asemenea pentru MTG, grupul media scandinav, cât şi pentru RTL. A ocupat poziţii de conducere în televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia şi Slovenia, dar a lucrat şi la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei.