Anunţ-şoc, Cătălin Moroşanu este bolnav. Meciul său din gala Superkombat de la Mamaia a fost anulat

Cătălin Moroşanu ar fi trebuit să în lupte în gala Superkombat care va avea loc pe 30 iulie la Idu Tenis Arena din Mamaia, însă sportivul a anunţat miercuri că în urma unui consult medical medicii i-au interzis să urce în ring.

27 iul. 2016, 06:13

Alin Huiu, managerul mai multor luptători, a postat pe pagina sa de Facebook rezultatul analizelor lui Moroşanu. „E oficial! Din păcate, Cătălin Moroşanu a fost diagnosticat cu o moderată hernie discală posterioară, iar asta îl va împiedica să lupte în gala de sâmbătă, de la Mamaia. Prezenţa lui în ring în aceste condiţii este foarte riscantă. Dacă nu va începe un tratament de recuperare urgent, atunci va fi obligat să suporte o intervenţie chirurgicală, care poate fi sinonimă cu retragerea din carieră. Există mai multe variante de tratament, iar una dintre ele necesită repaos total, care poate dura de la o săptămână la trei săptămâni, în funcţie de cum va progresa recuperarea. Cât despre meciul pe care îl avea programat pe 23 august în Cecenia, doar el şi echipa sa vor hotărî ce se întâmplă, nu are legãturã cu Superkombat. În cel mai scurt timp posibil vom anunţa numele sportivului care îl va înfrunta pe Murat Aygun”, spune Huiu.

Meciul dintre Cătălin Moroşanu şi turcul Murat Aygun era main-eventul galei din 30 iulie, de la Mamaia. Meciul a suscitat un interes deosebit, fiind prefaţat în termeni atractivi de însuşi antrenorul turcului, celebrul Peter Aerts. „Aygun este un adevărat monstru, care nu face pasul înapoi, iar asta cu siguranță va fi o problemă pentru Moroșanu. A demonstrat deja că poate face față la cel mai înalt nivel. Mizez pe o victorie. Din păcate, Moroșanu va pierde”, spunea Aerts.

Citeşte şi Un triplu campion mondial K1 îl ameninţă pe Moroşanu cu bătaia. Replica românului a devenit VIRALĂ

Din păcate, meciul nu va mai avea avea, conform unei postări pe Facebook a lui Moroşanu. „Dragi romani, vă anunţ cu părere de rău că am fost diagnosticat cu început de hernie de disc cervicală, sunt mâhnit că nu pot să vă reprezint la Constanţa, pentru mine este un eşec şi un ghinion că nu pot să lupt împotriva turcului Murat Aygun! Tot timpul am reprezentat ţara cu fruntea sus şi am adus multe victorii patriei mele! Doctorii mi-au recomandat recuperare medicală dură, în schimbul operaţiei de hernie de disc!

Mă doare inima că nu vă pot face fericiţi şi să aduc laurii victoriei vouă! Eu am pornit cu un vis şi vreau să îl duc până la capăt şi vă promit că oriunde voi lupta, voi da totul din mine! Suntem un popor mic dar ambiţia noastră de a reuşi depăşeşte orice graniţă, oriunde am fost noi în lumea am dus steagul sus! Nu uitaţi că eu exist datorită vouă, puterea mea sunteţi voi! Vă respect şi vă iubesc!„.