ANUNŢ TRIST făcut de Carmen de la Sălciua. „Dumnezeu să te ierte fată frumoasă…” VIDEO

Considerata una dintre cele mai frumoase cantareate de muzica populara din Ardeal, Ramona Fabian a murit in urma cu sase ani intr-un teribil accident rutier. Desi au trecut ceva ani de la tragicul eveniment, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Carmen de la Salciua, nu a uitat-o pe indragita artista si a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

19 mart. 2018, 10:57

Carmen de la Sălciua a postat pe reţelele de socializare un mesaj dedicat regretatei cantarete Ramona Fabian. Mesajul artistei a fost apreciat de fanii acesteia.

Citeşte şi Detalii ŞOCANTE după crima de la spitalul din Slatina, urmată de sinucidere: Asistenta ucisă cu 17 lovituri de cuţit

„Dumnezeu sa te ierte fata frumoasa! Ai lasat mostenire numai melodii frumoase celor care te-au iubit!”, a scris artista pe reteaua de socializare unde a distribuit si un clip de-al Ramonei Fabian, „Pune sare-n mamaliga”.

Fanii artistei au reactionat imediat: „A fost unicata prin felul ei de a fi si prin cea ce a cantat. DUMNEZEU sa o odihnească în pace sa ii fie iertate toate păcatele.”; „Dumnezeu s-o odihnească in pace!”; „Asa este.”, „Frumos mesaj tau.”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Carmen de la Sălciua pe Facebook.

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a decedat in 2013 intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Mihai Viteazu din judetul Mures. Frumoasa cantareata de 34 de ani a fost la Bucuresti unde si-a condus prietenul la aeroport si se intorcea inapoi acasa, in localitatea Marasesti, comuna Band, judetul Mures. Intr-o curba periculoasa, aceasta a pierdut controlul volanului si a intrat direct sub un TIR. In urma impactului violent, Ramona Fabian a decedat pe loc, masina acesteia fiind pur si simplu strivita. Medicii au gasit la fata locului doar un ghem de fiare, intre care zacea fara viata Ramona.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Datorită sotiei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare.