ANUNŢUL ŞOC al lui ŞTEFAN BĂNICĂ, despre retragerea sa din showbiz

De mai bine de 25 de ani Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai de succes români. Fie că vorbim de muzică, film sau teatru, juratul "X Factor" s-a remarcat ca fiind un profesionist desăvârșit, care este mereu capabil să fascineze publicul.

19 oct. 2014, 09:45
ANUNŢUL ŞOC al lui ŞTEFAN BĂNICĂ, despre retragerea sa din showbiz

Ştefan Bănică afirmă că teama de a nu mai reuși să transmită emoții publicului este cea care nu-i dă pace și este decis ca atunci când nu va mai avea nimic de spus să se retragă de pe scenă, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Ştefan Bănică, dezvăluiri halucinante despre droguri. „Mi-a fost frică că o să devin dependent”

„Teama mea majoră este să mă urc pe scenă şi să încep să fac nişte lucruri mecanice care vin din nişte sertăraşe pe care le-am dobândit de-a lungul anilor şi nu se mai creează emoţia aia unică. În momentul în care n-o să mai simt, am să mă opresc”, a declarat Ştefan Bănică Jr. De asemenea, el a mărturisit că în teatru a avut parte de un moment în care a simțit că scena nu i-a mai fost atât de aproape.

Citeşte şi Horia Brenciu, declaraţie-şoc. „M-am despărţit de soţie de două săptămâni”

„M-am temut şi de un rol. Am avut o experienţă terifiantă, bine că s-a întâmplat în Institut (Facultatea de Teatru, n.r.). Profesorul mi-a dat să joc, la un moment dat, teatru istoric. În versuri. Jucam Despot-Vodă. Imaginează-ţi cum arătam eu la 20 de ani în Despot-Vodă. A fost ceva îngrozitor, un blocaj pentru mine. Nici colega mea nu era senzaţională. De-abia aşteptam să plecăm şi să nu venim. Nu-mi mai venea să intru în Institut, aşa de nasol mă simţeam. Am înţeles că trebuie să fii exact cât eşti tu la momentul ăsta. Să dai cinstit şi cu credinţă şi e O.K.”, a mai povestit Ştefan Bănică Jr.