Ştefan Bănică, dezvăluiri halucinante despre droguri. „Mi-a fost frică că o să devin dependent”

Ştefan Bănică recunoaşte cu mâna pe inimă că viaţa lui a fost presărată cu multe tentaţii, unele mai periculoase ca altele. Unora nu le-a rezistat, dar drogurile le-a exclus, încă din faşă, din viaţa lui. "Mi-a fost frică să nu devin dependent! Dacă-mi plăcea prea mult?"

18 oct. 2014, 10:14
Ştefan Bănică, dezvăluiri halucinante despre droguri. „Mi-a fost frică că o să devin dependent”

Până şi cel mai puternic şi cerebral om poate cădea pradă tentaţiilor şi ispitelor pe care viaţa le scoate în cale, de-a lungul timpului, scrie spynews.ro. Ştefan Bănică nu face excepţie de la regulă şi recunoaşte că a avut parte de astfel de momente, dar a ştiut, la vremea respectivă, ce să refuze şi ce să accepte în viaţa lui.

Citeşte şi Lavinia Pârva, primele declaraţii despre despărţirea de Ştefan Bănică

Un viciu pe care l-a exclus, încă din faţă, a fost drogul, sub orice formă ar fi existat el. Poate că, au fost momente în care şi-ar fi dorit să guste această experienţă, dar teama de dependenţă şi-a spus cuvântul.

Citeşte şi Securistul lui Ceauşescu, traficant de droguri. Făcea parte din cea mai mare reţea de cocaină din Europa

„M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994, au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o”, a mărturisit Ştefan Bănică.