Apar DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre căsnicia Biancăi Drăguşanu după ce roşcata a fost surprinsă cu Cristea

Un nou scandal pare să izbucnează la început de nou an. Imediat după Revelion, Bianca Drăguşanu a plecat câteva zile la Paris, fără Victor, rămas acasă. Cert este că lucrurile nu stau prea bine între ei apărând chiar speculaţii cum că în acel weekend a fost cu Adrian Cristea. Acum, Dan Capatos face dezvăluiri incredibile despre cei doi soţi.

07 ian. 2014, 07:18
Apar DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre căsnicia Biancăi Drăguşanu după ce roşcata a fost surprinsă cu Cristea

Vacanta misterioasa a Biancai Slav la Paris capata conotatii incredibile. Exact in aceeasi perioada cu roscata, adica de vineri pana luni, in capitala Frantei s-a aflat si fostul ei iubit, Adrian Cristea. Cei doi au fost surprinşi venind luni seara de la Paris, dar cu avioane diferite.

Zvonurile privind despartirea dintre Bianca si Victor, ramas acasa, sa prezinte stirile meteo, devin din ce in ce mai puternice, divortul dintre cei doi fiind, dupa unele surse, o chestiune de zile!

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

Dan Capatos, care a petrecut Revelionul cu soţii Slav, la Sibiu, a dezvăluit că Victor o controlează îndeaproape pe Bianca şi e gelos şi posesiv. În plus, conform unor surse, prezentatorul Pro TV i-a instalat un program pe telefon roşcatei prin care îi vede toate mesajele.

„Eram la masă cu ei şi el îi lua telefonul şi se uita prin el, când ea pleca la baie. Acum nu înţeleg dacă stă în teroare, de ce nu divorţează de el”, a povestit Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos”, potrivit click.ro.

Mai mult, el a remarcat că au fost distanţi şi nu păreau nicidecum un cuplu fericit. Ba chiar, pe data de 30 decembrie, când Bianca era deja la Sibiu, Dan a întrebat-o de ce e singură, iar ea a răspuns simplu că nu ştie unde e Victor.

„M-am intalnit cu ea pe 30 decembrie si am intrebat-o unde e Victor. Mi-a spus ca nu stie unde e si daca ajunge. Am rămas mască, atunci ea a dat-o pe glumă că o să vină Victor”, a mai adăugat Capatos.

CITEŞTE ŞI: BIANCA DRĂGUŞANU, apariţie spectaculoasă de Revelion GALERIE FOTO