Apel disperat al UNITER. Un important actor al României se luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ

Uniunea Teatrală din România a făcut un apel pe o rețea de socializare pentru a veni în ajutorul actorului Dumitru Dumitru, aflat într-o situaţie grea.

26 sept. 2017, 07:00
Apel disperat al UNITER. Un important actor al României se luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ

Dumitru Dumitru, fost actor la Teatrul Bulandra din Capitală, are nevoie urgentă de sânge. Acesta se află internat la Spitalul Sfânta Maria și este suspect de cancer. Iată apelul UNITER:

„Rugăminte donație sânge pentru domnul Dumitru Dumitru

Domnul Dumitru Dumitru, membru al Casei Artiștilor (program social al UNITER), fost actor al Teatrului Bulandra, este într-o situaţie disperată. Este suspect de cancer, tumora este operabilă, dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie. Are nevoie pentru operaţie de sânge grupa B3 cu Rh negativ.

Dacă aveţi posibilitatea să donaţi sânge pentru această operaţie, vă rugăm să o faceţi la Spitalul Sfânta Maria (b.dul. Ion Mihalache, Bucureşti, nr. 37-39, tel: 021 222 3550). Vă rugăm să specificaţi că vreţi să faceţi donaţia pentru domnul Dumitru Dumitru care este pacientul d-nei doctor Daniela Dinu. Acest anunţ este trimis pe 25 septembrie 2017. Este nevoie de sânge urgent.

Mulţumim tuturor pentru gândurile bune!

Echipa CASA ARTIŞTILOR – UNITER”.