Incident grav la metrou. O femeie a fost ameninţată pe peron, în staţia Unirii: „Nu scapi …”. Apel disperat la 112

Un nou incident grav astăzi la metrou. O femeie a reclamat la serviciul de urgenţă 112 că a fost ameninţată de o persoană necunoscută. Incidentul s-a produs în staţia de metrou Unirii 1. Zeci de poliţişti au pornit imediat în căutarea suspectei. la aproximatv o oră de la realizarea apelului la numărul de urgenţă, suspecta a fost prinsă şi dusă la audieri. Incidentul de la metrou în staţia Unirii 1 vine după ce la începutul săptămânii o tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă pe şine în staţia de metrou Dristor 1 şi a fost lovită mortal de trenul care intra în staţie. 

15 dec. 2017, 09:05

UPDATE 12.50 Femeia suspecată în cazul amenintărilor de la metrou de vineri a fost prinsă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Diana Sarca. Suspecta a fost depistată în jurul orei 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, la suprafaţă.

UPDATE 11.31: O persoană suspectată că a ameninţat vineri o altă femeie în staţia de metrou Unirii a fost dus la audieri în cazul noului incident înregistrat la metrou. Suspecta a fost reţinută în staţia de metrou Pipera. Poliţiştii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

O femeie a reclamat vineri la numărul de urgenţă 112 că a fost ameninţată de o necunoscută în staţia de metrou Unirii II. Poliţia a vizionat imaginile, identificând-o pe agresoare. Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 – 65 de ani, 1.60 m înălţime. Femeia poartă o haină lunga neagră, o căciulă voluminoasă și cară mai multe plase.

Citeşte şi Detalii despre femeia care a ameninţat la metrou. Vezi cine este şi cum a reacţionat victima

Politia Capitalei cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea suspectei. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: „Nu scapi de mine”.

Citeşte şi Decizie de ultima oră a conducerii Metrorex după incidentele de vineri din staţiile de metrou Unirii şi Pipera

Mai mulţi martori spun că au recunoscut-o pe femeie pentru că o văd periodic pe ruta Unirii- Berceni.

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

Citeşte şi Fost director Metrorex, după crima de la Dristor: „Călătorii sa-şi poarte de grijă, sa nu mai stea pe telefon”

„Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, este apelul anchetatorilor.

Vezi si: Noi detalii halucinante ies la iveală despre criminala de la metrou. Directoarea adăpostului face declaraţii bombă

Marti seara, Bucurestiul a fost ingrozit de o crima cumplita. Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a impins o tanara de 25 de ani pe sinele de la metroul din statia Dristor, cu o brutalitate de neimaginat. Conform specialistilor, femeia si-ar fi premeditat crima, fiind constienta ca este imposibil sa scapi de pe liniile de tren. Mai mult, pe inregistrările video din staţia de metrou Dristor 1 se vede că după ce a fost împinsă pe sinele metroului, Alina Ciucu a incercat sa se ridice, dar a fost lovita de criminala cu piciorul si lasata acolo sa fie calcata de tren. Anterior crimei din staţia de metrou Dristor, Magdalena Şerban încercase să ucidă o altă tânără în staţia de metrou Costin Georgian.

VEZI AICI VIDEO cu fata de 25 de ani aruncată în faţa metroului